Κοινωνία

Συνέλαβαν μέντιουμ που… έλυνε μάγια επί δέκα χρόνια

Στα χέρια των αρχών έπεσε μια 49χρονη, η οποία παρίστανε το μέντιουμ μια ολόκληρη δεκαετία, κατά την οποία απομυζούσε δεκάδες γυναίκες, που ήταν δεμένες με μάγια, όπως έλεγε.

Με τις ψυχοερευνητικές ικανότητες που ισχυριζόταν ότι είχε, η 49χρονη κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες γυναίκες σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία. Μάλιστα, είχε έναν αξιοζήλευτο «κύκλο εργασιών», που της είχε αποφέρει περισσότερα από 140.000 ευρώ.

Έπειθε τις γυναίκες, που ζητούσαν τις «θαυματουργές» υπηρεσίες της, ότι οι ατυχίες τους, κυρίως στον έρωτα, οφείλονταν σε μάγια και τους έπαιρνε διάφορα ποσά, για να τις… σώσει με τις υποτιθέμενες υπερφυσικές δυνατότητες που διέθετε.

Η δράση της έγινε γνωστή πριν από δέκα χρόνια. Από τότε κάποιοι είχαν καταλάβει ότι έπεσαν θύματα απάτης και έκαναν καταγγελίες στην αστυνομία, η οποία κατέληξε έπειτα από έρευνες στη συγκεκριμένη γυναίκα, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απάτη και εκβίαση.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Όμως, δεν είχε δώσει το «παρών» στο δικαστήριο.

Χθες, κατάφεραν τελικά να την εντοπίσουν στο σπίτι όπου κρυβόταν, βάζοντας τέλος στη δράση της.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa