Κόσμος

Τα 209 δευτερόλεπτα που συγκλόνισαν τον πλανήτη το 2015! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2015 ετοιμάζεται να δώσει τη θέση του στο 2016 σε λίγες μέρες και καθώς ο Δεκέμβριος είναι ο κατεξοχήν μήνας των ανασκοπήσεων σας παρουσιάζουμε ένα απίστευτο βίντεο! Σε 209 δευτερόλεπτα δείτε τα γεγονότα του 2015 που θα μείνουν αξέχαστα και συγκλόνισαν τον κόσμο!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Πολιτικές εξελίξεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, δυστυχήματα, πολλά συνέβησαν μέσα στη χρονιά. Το Euronews δημιούργησε ένα βίντεο για να τα θυμήσει όλα αυτά τα γεγονότα, από την επίθεση στο Charlie Hebdo μέχρι τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Μπόκο Χαράμ, τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings τις τραγωδίες με τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, τον τρομακτικό σεισμό στο Νεπάλ που σκόρπισε το θάνατο, το μακελειό στο Παρίσι, και πολλά ακόμη που συνέβησαν τους μήνες που προηγήθηκαν.

Στο βίντεο υπάρχουν αρκετές αναφορές στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, αλλά και η κρίση χρέους το καλοκαίρι, η παραίτηση της κυβέρνησης, η νέα εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα και η προσφυγική κρίση.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER