μουσική

Τα 5 Live του Σαββατοκύριακου που «ζωντανεύουν» την Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Η Αθήνα είναι μια από τις πιο «ζωντανές» πόλεις του κόσμου κατά την διάρκεια της νύχτας και αυτό οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στις επιλογές που προσφέρει στην διασκέδαση.

Αυτή την εβδομάδα πολλού καλλιτέχνες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό έχουν προγραμματίσει«live» εμφανίσεις. H δημοφιλής Chinawoman επιστρέφει στο  FUZZ για τρίτη χρονιά με καινούργια και παλαιότερα τραγούδια (είσοδος 20Ε).

chinawoman

O διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης μαζί με τη Τέρη Βακιρτζόγλου το Σάββατο βράδυ θα βρίσκονται στο El Convento Del Arte στο Μεταξουργείο. Με ήχο που χαρακτηρίζεται από swing επιρροές, υπέροχες μελωδίες και vintage τάσεις, (είσοδος 12Ε).

Το καινούργιο υλικό από τον δίσκο του θα παρουσιάσει Ο Γιάννης Αγγελάκας. Τα τραγούδια που θα ηχογραφεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα με τους μουσικούς του και μια νέα μπάντα, θα κάνουν την πρώτη τους «εμφάνιση» αυτό το Σαββατοκύριακο στο An club στα Εξάρχεια, (είσοδος 13Ε).

Γιάννης-Αγγελάκας

Οι Burger Project ξαναγίνονται παιδιά και καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα Κυριακή πρωί στον Παρνασσό, στην Πλατεία Καρύτση. Ετοίμασαν ακόμα μία διαδραστική παράσταση για παιδιά και με σύμμαχο τον αυτοσχεδιασμό και τις πολλαπλές δυνατότητες της φωνής σκοπεύουν να δώσουν ερεθίσματα και να διεγείρουν τη φαντασία, (είσοδος 7Ε).

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa