Αθλητικά

Τα πάντα για τον Σισέ!

Σισέ_

Παναθηναϊκή επιστράτευση για την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να κάνει τα πάντα για το μεγάλο… μπαμ!

Αφού το θέμα δεν διαψεύστηκε. πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» δουλεύουν πιο ζεστά από ποτέ την μεγάλη επιστροφή του Γάλλου επιθετικού. Εξάλλου, οι άνθρωποι του συλλόγου διαπίστωσαν την κάψα του κόσμου να ξαναδεί τον παιχταρά με την πράσινη φανέλα και έχουν αρχίσει να φουλάρουν τις μηχανές, ώστε να γίνει αυτό που την δεδομένη στιγμή μοιάζει με… θαύμα! Ένα… θαύμα που θα άλλαζε άρδην το κλίμα, θα άλλαζε τις ισορροπίες στο αγωνιστικό κομμάτι και θα δημιουργούσε την καλύτερη «διαφήμιση» για τη νέα καμπάνια της «Συμμαχίας» και την επιστροφή στη Λεωφόρο.
Στα… όπλα!
Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τους μετόχους όσο και με επιφανείς Παναθηναϊκούς, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά για να προχωρήσει αυτή η σπουδαία κίνηση. Το κόστος της επιστροφής είναι περίπου 800.000 ευρώ. Όσο και αν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από την σφιχτή οικονομική πολιτική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξέρει πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του Σισέ και είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του.
Το κατάλαβαν άπαντες από τις αντιδράσεις του κόσμου που ακολούθησαν του αποκλειστικού δημοσιεύματος του gazzetta.gr! Oι φίλοι του Παναθηναϊκού ψάχνουν φέτος τις χαρές, όπως ο διψασμένος στην έρημο το νερό και υπάρχει η διάθεση από τους ιθύνοντες του συλλόγου για να αναστραφεί το κλίμα. Κλίμα που έγινε βαρύτερο και μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν Λέτο.
«Σύμμαχος» ο χρόνος
Όπως αναφέραμε και χθες, όσο περνούν οι μέρες τόσο θα εντείνονται οι προσπάθειες για να πειστεί ο Γάλλος επιθετικός. Όσο δεν βρίσκεται κάτι που να τον ικανοποιεί οικονομικά και αγωνιστικά, τόσο θα μειώνονται οι δεδομένες αμφιβολίες του για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Θέλει να γυρίσει. Το έχει δηλώσει. Ο Παναθηναϊκός, όμως, που έχει στο μυαλό του είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον του σήμερα. Οι πιέσεις, όμως, που δέχεται από ανθρώπους που βρέθηκαν πολύ κοντά του τα δύο χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα, είναι μεγάλες και μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του «τριφυλλιού»…
Οι πιθανότητες, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή δεν είναι πολλές, η υπόθεση δεν είναι εύκολη αλλά οι «πράσινοι» το παλεύουν με όλα τους τα «όπλα»!
Πηγή: gazzetta.gr
Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa