Παρασκηνιακά

Όλα τα παραλειπόμενα από την εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ (ΦΩΤΟ)

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή πρώτη εκδήλωση για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο. Το «Π» ήταν εκεί και σας μεταφέρει το παρασκήνιο της εκδήλωσης.

dhmar

Στις πρώτες θέσεις τις εκδήλωσης καθόταν πρώην  κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων Παπανδρέου όπως ο Χάρης Καστανίδης, ο Πάνος Μπεγλίτης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου και ο πρώην υπουργός Στέφανος Μανίκας.

likoudis

Στην αίθουσα της εκδήλωσης την ώρα που μπαίνει ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης ο οποίος ήταν υπέρμαχος της συμπόρευσης με τους «58»

georgatos

Ο Γεράσιμος Γεωργάτος υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜΑΡ

koppa

Η ευρωβουλευτής Μαριλενα Κοππά από τους… πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ αφήνοντας αιχμές για τις πολιτικές που ακολουθεί η ηγεσία του.

armenis

Και άνθρωποι του πνεύματος έδωσαν το παρών ανάμεσά τους ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Αρμένης.

leventis

Ο πρώην βουλευτής Θανάσης Λεβέντης ήταν εκεί.

papadopoulos

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πρωτοστατήσει και ήταν υπερμαχος της συνεργασίας με τους «58» συμμετέχοντας μάλιστα στις περισσότερες από τις εκδηλώσεις που είχαν πραγματοπιήσει στο Λεκανοπέδιο τα στελέχη των «58». Ο προβληματισμός του στο βλέμμα του είναι έντονος…

vasilikos

Άλλος ένας άνθρωπος του πνεύματος  ο συγγραφέας Βασίλης Βασίλικος.

xristodoulakis

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης ήταν εκεί. Μπορεί ο κ. Χριστοδουλάκης μια μέρα πριν να είχε προτείνει τον Κώστα Σημίτη για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας , ωστόσο προτίμησε τη ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία από την «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη»

markou

Τέλος, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου από τις πιο όμορφες παρουσίες της χθεσινής εκδήλωσης.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa