Ζώδια

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Οι συναισθηματικές αναζητήσεις πολύ πιθανόν θα σας βάλουν σε μια περίοδο εξελίξεων στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και ίσως νέες συνεργασίες.

Ταύρος: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα, πού ούτε καν περιμένατε. Ίσως να βρείτε μια νέα πηγή εισοδημάτων.

Δίδυμοι: Τα προσωπικά θέματα θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς και κάτι που στο παρελθόν είχε μια στασιμότητα τώρα θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια γόνιμη περίοδο.

Καρκίνος: Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα θέμα το οποίο σας έχει κουράσει αρκετά . Μέσα από ριζοσπαστικές λύσεις θα μπορέσετε να εξελίξετε αυτό που θέλετε.

Λέων: Σχεδιάζετε ένα μικρό ταξίδι η μια μετακίνηση που μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να ζήσετε στιγμές έντονα συναισθηματικές.

Παρθένος: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν . Πολύ πιθανόν να βρεθούν λύσεις σε ένα οικονομικό σας θέμα η ακόμα να λάβετε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό που θα σας καλύψει αρκετές εκκρεμότητες. Μηνύματα από μακριά.

Ζυγός: Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δημιουργεί κάποιες εντάσεις και προμηνύονται ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή . Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο αρκετά πρωτοποριακό και δημιουργικό έργο.

Σκορπιός: Η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι αρκετά βοηθητική στο να αντιμετωπίζετε τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα. Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί ψυχικές αναταράξεις και πολύ πιθανόν να θελήσετε για λίγο την απομόνωση.

Τοξότης: Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας βάλουν σε μια νέα πραγματικότητα . Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας αλλά πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν και κάποια οικειοθελώς.

Αιγόκερως: Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν έντονα και βρίσκεστε σε μια περίοδο μεγάλων εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή σας έχει κουράσει και προτιμάτε για ένα μικρό διάστημα την μοναξιά.

Υδροχόος: Κάποιο ταξίδι που προγραμματίζετε θα γίνει η αιτία να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους . Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναταραχή και θα πρέπει τώρα να μην πάρετε κάποια απόφαση.

Ιχθείς: Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δύσκολη θέση για αυτόν τον λόγω με τον η την σύντροφο σας. Η υγειά σας θέλει την φροντίδα που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa