Ζώδια

Τα ζώδια της Τρίτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά σε οικονομικά θέματα. Κάποιο προσωπικό θέμα θα έρθει σε αντίθεση με ότι πραγματικά θέλετε και ποθείτε στην ζωή σας. Σήμερα μην αποφασίσετε σημαντικά πράγματα που αφορούν την σχέση σας.

Ταύρος   Μία πολύ ξεχωριστή μέρα για την προσωπική σας ζωή. Από το πρωί θα θελήσετε να τελειώσετε θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα και που αφορούν την οικογένεια σας. Ίσως ασχοληθείτε με μία νομική υπόθεση.

Δίδυμοι   Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί και σήμερα σε μεγάλο βαθμό. Βρίσκεστε σε περίοδο ανακατατάξεων και ξεκαθαρισμάτων. Πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικούς λόγους που δεν μπορείτε σωστά να διαχειριστείτε.

Καρκίνος Σκέψεις πολλές θα κάνετε σήμερα για μία πολύ σημαντική σας σχέση. Οι γονείς θα έχουν να φροντίσουν λίγο παραπάνω την οικογένεια και τις ανάγκες της. Προσοχή στην υγεία σας, που την παραμελείτε.

Λέων   Σήμερα μέσα από την επικοινωνία θα έρθετε πιο κοντά σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια θέματα με ένα ακίνητο που σας ανήκει κατά μία έννοια θα πάρουν μία ολοκληρωμένη μορφή. Φροντίστε την υγεία σας.

Παρθένος   Σημαντικά θέματα θα προκίψουν σήμερα από το πρωί. Η εργασία σας βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία και σας δίνεται μεγάλη ικανοποίηση. Ερωτικές προκλήσεις με άτομα που σας είναι αδιάφορα

Ζυγός   Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα οικονομικά σας. Ίσως να λάβετε κάποιο δώρο ή να νοιώσετε μεγάλη χαρά από την παρουσία ενός αγαπημένου σας προσώπου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας.

Σκορπιός   Σήμερα θα μπορέσετε να βγείτε από το καβούκι σας. Θα έχετε κοινωνικές προσκλήσεις και θα κάνετε ρομαντικές συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις. Αν πρέπει να διεκδικήσετε κάτι, να το κάνετε.

Τοξότης   Έντονο παρασκήνιο επικρατεί σήμερα. Κάποιες υποθέσεις που πρέπει να τελειώσετε θα έχουν βοήθεια από πρόσωπο που βρίσκεται σε θέση κλειδί. Φροντίστε την διατροφή σας και την υγεία σας.

Αιγόκερως   Σήμερα θα έχετε μία ιδιαίτερη ικανοποίηση από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Τα κέρδη θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σας, ιδίως σε όσους ασχολείστε με το εμπόριο. Οι φίλοι σας στηρίζουν.

Υδροχόος   Θα αναδείξετε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σας. Οι επαγγελματικές σας ανησυχίες παίρνουν σάρκα και οστά και βρίσκεστε σε μία πολύ καλή εξέλιξη. Ερωτικά μηνύματα στο τέλος της μέρας

Ιχθείς  Οι συζητήσεις που κάνετε σήμερα αποκτούν ενδιαφέρον. Κάποια άτομα θα βρεθούν πολύ κοντά σας και θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά. Η γοητεία σας σήμερα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σε θέματα προσωπικά.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ