Ζώδια

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε τα πάντα. Είναι μία δημιουργική μέρα που θα αναπτύξετε συγχρόνως πολλές δραστηριότητες που θα έχουν επιτυχία, αλλά όχι απαραίτητα μεγάλο μέλλον.

Ταύρος: Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν να ανατραπούν οι συνθήκες που επικρατούσαν έως τώρα στον χώρο της εργασίας σας. Βρείτε να κάνετε πράγματα να σας ευχαριστούν.

Δίδυμοι: Μην θέλετε πάντα να βλέπετε τα πράγματα με την δική σας λογική και άποψη. Προστατέψτε και τις γνώμες των άλλων, γιατί σύντομα μπορεί να ευνοήσουν και εσάς. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποιες ανατροπές.

Καρκίνος: Βρίσκεστε σε μία συναισθηματική σύγχυση και ίσως θα πρέπει σιγά, σιγά να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τον, την σύντροφό σας. Οι μέρες αυτές σας προκαλούν αλλαγές και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση σε νέα δεδομένα.

Λέων: Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μην έχετε δώσει τα σωστά μηνύματα προς τους άλλους και αυτό να φέρει παρεξηγήσεις και ανατροπές που δεν περιμένατε. Επαγγελματική επιτυχία που θα έρθει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που περιμένατε.

Παρθένος: Τώρα θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι σε ότι προκύψει. Ετοιμαστείτε για μία σειρά απαιτητικών καταστάσεων, που όμως η δική σας ευελιξία θα τις καθυποτάξει. Φροντίστε την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο να δημιουργηθεί μία όμορφη σχέση στην ζωή σας, ή να αναστήσετε μία κυριολεκτικά νεκρή σχέση. Φροντίστε την υγεία σας και την επαγγελματική σας πορεία που για κάποιους λόγους δεν σας ικανοποιεί.

Σκορπιός: Θα είστε πάρα πολύ καλοί στις συνεργασίες και στα νέα ξεκινήματα. Η διάθεση που θα έχετε για να φτιάξετε επαγγελματική νέα απασχόληση, θα στεφτεί με επιτυχία. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει χαρά.

Τοξότης: Καλές οι σχέσεις που έχετε σήμερα με τους ανθρώπους γύρο σας. Θα βρεθείτε πολύ πιθανόν κοντά με αγαπημένα σας άτομα και θα ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες. Ένα ταξίδι θα σας γεμίσει με χαρά.

Αιγόκερως: Πολύ πιθανόν τα οικονομικά σας σήμερα να σας απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να απομονωθείτε από άλλες σας δραστηριότητες. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.

Υδροχόος: Σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε σημαντικές σας υποθέσεις. Μην αμφιβάλετε για το αποτέλεσμα, γιατί όλα θα είναι υπέρ σας. Μία σημαντική αγορά σας ευνοεί. Σε μία μετακίνηση θα βρεθείτε κοντά με ασυνήθιστα γεγονότα και πρόσωπα.

Ιχθείς: Η μέρα αυτή σας κάνει να σκεφτείτε το μέλλον μιας σχέσης που σας δίνει μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Βρείτε τρόπο να έρθετε πιο κοντά με άνθρωπο κλειδί που αφορά ένα επαγγελματικό διάβημα. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa