Πολιτική

Ταράζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τα… απόνερα της διαγραφής Γρηγοράκου

Θεοχαρόπουλος Γεννηματά

Τριγμούς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προκαλεί η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να διαγράψει τον Λεωνίδα Γρηγοράκο που δήλωσε πως εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συμπορευθούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΔΗΜΑΡ εμφανίζεται ενοχλημένη αφού δεν υπήρξε συνεννόηση πριν από τη διαγραφή. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν ενημερώθηκε και εξέφρασε την άποψη ότι οι «χειρισμοί θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί».

Ο κ. Χατζησωκράτης είπε ακόμη, ότι απαιτείται φυγή προς τα εμπρός και άμεση λειτουργία των συλλογικών οργάνων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα οποία όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Γρηγοράκος: Αυταρχική η διαγραφή μου

Με σκληρό τρόπο απαντά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στη διαγραφή του αφού στην ανακοίνωση του κάνει αναφορές σε απαίδευτες ηγεσίες και αυταρχικές αποφάσεις.

«Η επιστροφή στις πρακτικές του παρελθόντος επικυρώνεται με την αυταρχική απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να με θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κατακερματισμένος χώρος της Κεντροαριστεράς θα βρει την πολιτική του έκφραση κόντρα στις απαίδευτες ηγεσίες», σημειώνει.

Κεγκέρογλου: Είναι θέμα σεβασμού

Αναφερόμενος στη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου από την ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε στον ΑΝΤ1: «Είναι θέμα σεβασμού προς τους συναδέλφους, προς τις διαδικασίες και θέμα που έχει να κάνει με την πολιτική κουλτούρα για την οποία έχουμε αγωνιστεί πάρα πολύ».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa