Πολιτική

Τατσόπουλος: Δίνουμε το έπαθλο του τραμπουκισμού και του ξύλου στους Χρυσαυγίτες(ΒΙΝΤΕΟ)

Κουφοντίνας

Επίθεση εναντίον των χρυσαυγιτών εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μία μέρα μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις απειλητικές προς το μέρος του κινήσεις του Νίκου Μίχου με αφορμή τη συζήτηση και την απόφαση για την άρση ασυλίας των Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τα μέλη του κόμματος «τραμπούκους»

«Δε χρειάζεται να μας δείρουν. Τους δίνουμε το έπαθλο στον τραμπουκισμό και στο ξύλο. Τραμπούκοι είναι οι άνθρωποι. Αυτή την τέχνη έμαθαν… » ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο βουλευτής.

«Τους βγάζουμε το καπέλο σε αυτή την τέχνη και δίνουμε συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν μέσα στη Βουλή, για να μας δείρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε σε μια ομιλία του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος είχε αναγνώσει ένα νεανικό κείμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο υμνούσε τον Χίτλερ. «Ήθελε να πει το παραμύθι του ο κ. Παππάς περί νεανικού ναζισμού. Τα κείμενα αυτά τα έγραφαν και πριν από δύο ή τρία χρόνια», είπε ο κ. Τατσόπουλος. «Τους έλεγα φασίστες και να μη μας λένε το παραμύθι τους. Μέσα σε όλο τον κακό χαμό, ο Μίχος μου φώναζε “βούλωστο” και τότε σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε “κάνε πίσω”».

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa