Τεχνολογία

Τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων βάζει το Twitter

Twitter

Τη δυνατότητα για μεγαλύτερες αναρτήσεις πολύ πέρα από τους 140 χαρακτήρες σχεδιάζει να δώσει στους χρήστες τους το Twitter.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα το Twitter σκοπεύει να λανσάρει μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου την υπηρεσία των μεγάλων tweets ή supertweet, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά, δηλαδή το όριο για τις μεγάλες αναρτήσεις θα επεκταθεί στους 10.000 χαρακτήρες, όσο είναι και το όριο στα απευθείας μηνύματα.

Ωστόσο, επειδή οι 140 χαρακτήρες αποτελούν μέχρι στιγμής το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Twitter το οποίο το ξεχωρίζει και από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιθύνοντες της εταιρείας πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο γι’αυτό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μία εκδοχή του προϊόντος όπου οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι σήμερα στην αρχική σελίδα του χρήστη, με τη διαφορά ότι θα παρέχεται  η δυνατότητα για περισσότερο περιεχόμενο. Έτσι, με ένα κλικ στο tweet αυτό θα επεκτείνεται αποκαλύπτοντας το επιπλέον κείμενο. Το σχέδιο όμως αυτό ενδέχεται να μην είναι το τελικό.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER