Πολιτική

Τετ α τετ Δένδια – Πουπάκη (ΦΩΤΟ)

Δένδιας - Πουπάκης

Με το προεδρείο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και με τον πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Πουπάκη συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών, στα γραφεία του συνδικαλιστικού οργάνου.

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και επισήμανε ότι σε αντίθεση με τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται συνέχιση της εφαρμογής της αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης προκειμένου να υπάρξει οριστική υπέρβαση της κρίσης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι χρειάζεται επίσης εξορθολογισμός του φορολογικού συστήματος, όπως έχει δεσμευθεί ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να βελτιωθεί το εισόδημα των εργαζομένων, όπως και συνέχιση της πολιτικής ενθάρρυνσης των επενδύσεων από την κυβέρνηση, ώστε να επιτευχθεί περαιτέρω μείωση της ανεργίας.

«Το δημόσιο συμφέρον, δηλαδή το συμφέρον της κοινωνίας, δεν ταυτίζεται πάντοτε με το συμφέρον του Δημοσίου» δήλωσε ο κ. Δένδιας.

Δείτε τι φωτογραφίες:

Νίκος Δένδιας

Δένδιας - Πουπάκης

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa