Ζώδια

Τεχνόσφαιρα.. Η σύμπραξη των Άστρων με την Τέχνη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Οι περισσότεροι ενώ τα βλέπουμε δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε.  Άλλοι τα προσπερνούν και δεν δίνουν σημασία για να μην κουράζουν το μυαλό τους και άλλοι προσπαθούν να εξηγήσουν ακόμη και τις συμπτώσεις.

Στο  ταξίδι της αυτογνωσίας μέσω της τέχνης, η Αστρολογία αποτελεί  εξαιρετικό οδηγό. Σε εκδήλωση που έγινε προχθές ( Παρασκευή 9 Οκτωβρίου) στο εκθεσιακό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, με την Τεχνόσφαιρα και τη  σύμπραξη των Άστρων με την Τέχνη, βασική ομιλήτρια ήταν η Αστρολόγος, Μεταφυσικός & Εικαστικός Ζωγράφος, κυρία Αλεξάνδρα Καρτά.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της, αναφέρθηκε στην αστρολογία με την τέχνη στην οποιαδήποτε μορφή της.

Όπως ανέφερε η κυρία Καρτά , μέσα από τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη, μπορούμε να αλιεύσουμε, τις δυνατότητες που έχουμε και την εξέλιξη μας σε ότι αφορά τις καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις. Ένα ξεχωριστό βράδυ, γεμάτο τέχνη, δημιουργία, χρώματα και αστέρια !!!

Αυτό που έγινε στο τέλος της εκδήλωσης δεν περιγράφεται. Ουρές από κόσμο περίμενε να συναντήσει την Αστρολόγο. Όλοι ήθελαν μια γενική συμβουλή που στην πορεία γινόταν προσωπική.

ΠΗΓΗ: now24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER