Παρασκηνιακά

Απίστευτο: Μετά το «Τσιπραλέξ», υπάρχει και φάρμακο «Λαφαζάν»!

lafazan

Τεντωμένα είναι τα νεύρα όλων όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τόσο για τους ίδιους τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματά τους, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, όσο και για τους πολίτες οι οποίοι έχουν αγανακτήσει με τις πολιτικές εξελίξεις, και αυτό φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις που γίνονται, αφού εμφανίζονται δύσπιστοι. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πέσουμε και στα ψυχοφάρμακα, εκλογές είναι…. θα περάσουν!

Μετά το περίφημο φάρμακο με την ονομασία Cipralex, η φωτογραφία του οποίου έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, είδαμε ότι υπάρχει και φάρμακο που μοιάζει με το όνομα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το Lafazan.

Το «Cipralex», είναι ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο που βοηθά στη θεραπεία των κρίσεων πανικού και των κρίσεων άγχους.

Με το όνομα του εν λόγω φαρμάκου αλλά και τις ενδείξεις του είναι ευνόητο ότι κάποιοι μπορούν να κάνουν πολλούς συνειρμούς και λογοπαίγνια.

cipralex

Τα χάπια ονόματι… Lafazan περιέχουν την ουσία ολανζαπίνη, που σε ιατρικό site περιγράφεται ως «ένας αντιψυχωτικός, αντιμανιακός και σταθεροποιητικός της διάθεσης παράγοντας, ο οποίος εκδηλώνει ένα ευρύ φαρμακολογικό προφίλ επιδράσεων σε ένα αριθμό συστημάτων υποδοχέων».

lafazan

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa