Παρασκηνιακά

Θα υψώσει την γαλανόλευκη ο Μεϊμαράκης

Μεϊμαράκης

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας – απ’ όπου προέρχεται και η σχετική φωτογραφία – και νυν Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Κρήτη, για να παραστεί στις εκδηλώσεις της 101ης επετείου από την Ένωση της με την Ελλάδα, όπου μάλιστα θα πραγματοποιήσει την έπαρση της σημαίας στο Φρούριο Φίρκα . 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα μεταβεί στην Κρήτη, την Κυριακή, προκειμένου να μετάσχει στις διήμερες εκδηλώσεις για την 101η επέτειο από την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα, τις οποίες διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι ο ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του Ιδρύματος, στις εγκαταστάσεις του στη Χαλέπα, το βράδυ της Κυριακής, ενώ νωρίτερα θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του.

Τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Βουλής θα παραστεί στη Δοξολογία που θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Χανίων. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πομπή για τη μεταφορά της σημαίας προς το Φρούριο Φιρκά όπου ο κ. Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει την έπαρση της σημαίας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa