Πολιτική

Θεοδωράκης: Ελπίζω να κάνω με τον Κυρ. Μητσοτάκη την κουβέντα που δεν ήθελε ο Αλέξης

Σταύρος Θεοδωράκης

Να τοποθετηθεί για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, ζήτησε από τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού ερωτηθείς για τις επιπτώσεις που θα έχει για το κόμμα, αλλά και ευρύτερα για το πολιτικό σκηνικό η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά: «Τώρα που τελείωσαν οι γιορτές και τα πανηγύρια, νομίζω ότι θα πρέπει να περάσουμε στο παρασύνθημα».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να τοποθετηθεί επί συγκεκριμένων θεμάτων λέγοντας ότι: «Αναζητάμε συμμάχους για να ανατρέψουμε το παλιό πολιτικό σύστημα που έφερε την κρίση και συντηρεί την κρίση. Είναι έτοιμοι για ένα νέο εκλογικό νόμο απ’ αυτή τη Βουλή; Είναι έτοιμοι να μιλήσουμε για το κομματικό κράτος; Να κόψουμε τις σπατάλες για να μπορέσουμε να κόψουμε τους φόρους; Να αρχίσει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων; Να δούμε τους τρόπους, τους συγκεκριμένους και τολμηρούς, που θα χτυπήσουμε τη διαφθορά σ’ αυτή τη χώρα – τη μικρή και τη μεγάλη;».

Επιπλέον, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι το Ποτάμι είναι έτοιμο και κατέληξε: «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω αυτή την κουβέντα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως θα θέλαμε να είχε συμμετάσχει σ’ αυτή την κουβέντα και ο Αλέξης Τσίπρας».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa