Πολιτική

Θεοδωράκης: Το κυβερνητικό δόγμα είναι: Πας μη ΣΥΡΙΖΑ εχθρός μας

«Πάμε από διαπλοκή σε διαπλοκή και από εργολάβο σε εργολάβο», ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για να σημειώσει στη συνέχεια πως στο τηλεοπτικό πεδίο «πάμε από μια κακή περίοδο, στην οποία υπήρξαν ομολογουμένως πολλά προβλήματα, σε μια απολυταρχική περίοδο».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε σχετικά με την καταγγελία του αρχηγού των ΑΝΕΛ κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα: «Οι ΑΝΕΛ καταγγέλλουν ότι δεν μπορείς να δίνεις τηλεοπτική άδεια σε εργολάβους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν ότι δεν μπορείς να ζητάς άδεια όταν οι όλοι οι βασικοί συνεργάτες σου εργάζονται σε γραφείο συγκεκριμένου Υπουργού. Είναι το επόμενο καρφί που αφορά την υποψηφιότητα Σαββίδη καθώς υπάρχει ενδοκυβερνητική κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες», συμπληρώνοντας την πάγια θέση του Ποταμιού: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που ζει από το δημόσιο, που είναι εργολάβος, να είναι ιδιοκτήτης καναλιού γιατί μετά θα είναι αναγκασμένος να ακολουθεί εντολές».

Όσον αφορά την υπόθεση της Αίγινας είπε ότι με ευθύνη της κυβέρνησης αυτή καλύπτεται από ένα πέπλο μυστήριου, ενώ έθεσε και τρία ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης: ποιος οδηγούσε, ποιοι ήταν στο σκάφος και με ποιους μίλησε ο οδηγός μετά το ατύχημα. «Τι πιο απλό από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να μάθουμε την αλήθεια;» αναρωτήθηκε και ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να ακολουθούν το δόγμα «πας μη ΣΥΡΙΖΑ εχθρός μας» και με σοβαρότητα να δώσουν απαντήσεις για την υπόθεση αυτή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa