Παρασκηνιακά

Θερμό επεισόδιο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών- «Σφάζονται» για το ασφαλιστικό!

Με ένα θερμό επεισόδιο… ξεκίνησε η συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών! Πρωταγωνιστές η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη και οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Τέρενς Κουϊκ.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο περιθώριο της συνεδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αφορμή ενημέρωση που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, προς τους δημοσιογράφους, εντός του προεδρικού μεγάρου, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε σε δημοσιογράφους αυτά που είχαν «διαρρεύσει» ήδη από χθες, δηλαδή ότι ο πρωθυπουργός θα προτείνει τη σύσταση διακομματικών επιτροπών για το ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση. Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου από τη ΝΔ, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και έκανε λόγο για υπονομευτική ενέργεια με σκοπό τη δημιουργία κλίματος να συζητούνται τέτοια θέματα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση των αρχηγών.

«Τραγική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του κ. Κουμουτσάκου ο Τέρενς Κουίκ από τους ΑΝΕΛ, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι η ενημέρωση των δημοσιογράφων εντάσσεται στα καθήκοντά της.
 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa