Πολιτική

Θετικός ο Βούτσης στην πρόταση του Θεοδωράκη

Νίκος Βούτσης

Θετική ήταν η ανταπόκριση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούστη στην πρόταση του επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρου Θεοδωράκη να έρθουν οι Ολυμπιονίκες στη Βουλή προκειμένου να μιλήσουν στην Ολομέλεια.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν λίγο μετά την ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη στο Facebook, ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε τη βούλησή  του να βρεθεί ο θεσμικός τρόπος και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες που μας έκαναν περήφανους, να έρθουν και να μιλήσουν στη Βουλή.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook και με τίτλος «Οι Ολυμπιονίκες να ακουστούν στη Βουλή» πήρε  σημαντική πρωτοβουλία για να δοθεί βήμα στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές που δόξασαν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Θα το προτείνουμε λοιπόν και επισήμως στον πρόεδρο της Βουλής. Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από το βήμα της Βουλής, να ακούσουμε κι αυτούς που αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν υπερήφανους. Θα είναι χρήσιμο για όλους μας. Ξανά μπράβο παιδιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa