Κοινωνία

Σοκάρει ο ανεξήγητος θάνατος του 3χρονου κοριτσιού στο Ρέθυμνο

Στο πένθος έχει βυθιστεί από σήμερα το μεσημέρι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, λόγω του αναπάντεχου αλλά και ανεξήγητου θανάτου, ενός μόλις τριών χρόνων παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίχρονο κοριτσάκι αισθανόταν αδιαθεσία τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα οι γονείς τους να απευθυνθούν σε αρκετούς παιδίατρους, προκειμένου να δοθεί η ιατρική φροντίδα στο παιδάκι και να καταλάβουν τι ακριβώς έχει.

Ωστόσο οι παιδίατροι, μετά και τις απαραίτητες εξετάσεις δεν διαπίστωσαν κάτι, με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να βρουν τι συμβαίνει και να ψάχνουν κάποιον γιατρό που να μπορεί να τους δώσει μία απάντηση. Την Πέμπτη όμως, το κοριτσάκι ένοιωσε μία έντονη αδιαθεσία και οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα ευρήματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι συγκεκριμένο ωστόσο οι γιατροί το κράτησαν για νοσηλεία. Μέσα σε ένα διάστημα περίπου 7 ωρών, η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε και λίγο αργότερα το μικρό αγγελούδι δεν άντεξε και κατέληξε.

Τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι δεκάδες για το τι ακριβώς συνέβη και έφυγε από τη ζωή το κοριτσάκι, χωρίς να είναι δυνατόν ένας από τους τόσους γιατρούς που το εξέτασαν να διαγνώσει κάτι.

Για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν και η αιτία του θανάτου του παιδιού, θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa