Πολιτική

Τι απαντά ο Θεοδωράκης στις δηλώσεις Θεοχάρη

Σταύρος Θεοδωράκης

Τις δηλώσεις του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι κλήθηκε να σχολιάσει ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τους Οινοπαραγωγούς Βορείου Ελλάδος.

«Ο Χάρης όπως μπορώ να ξέρω καλύτερα από εσάς είναι στο Ποτάμι, και στη γραμμή που έχει χαράξει το Ποτάμι. Που λέει ότι: Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου. Θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί κόσμος –άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι καθημερινοί, αλλά και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει- και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα. Αυτό λέει το Ποτάμι, αυτό φαντάζομαι λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο κ. Θεοχάρης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του Ποταμιού για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες δυνάμεις δήλωσε ότι: «Το με ποιους θα συνεργαστείς για να αλλάξεις κάτι προϋποθέτει ότι έχεις αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξεις. Οι συνεργασίες δεν γίνονται για να εξασφαλίσει ο Θεοδωράκης, ο Θεοχάρης, η Γεννηματά, ή ο οποιοσδήποτε βουλευτής τη θέση του στο μέλλον. Οι συνεργασίες γίνονται για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Εάν δούμε λοιπόν, ότι συμφωνούμε στο πως μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας, ας πάμε σε συνεργασίες. Αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε το κάρο πριν από τα άλογα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι: «Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί κόσμος –άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι καθημερινοί, αλλά και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει- και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα. Αυτό λέει το Ποτάμι».

Διαβάστε σχετικά:  Τίθεται θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι – Ο Θεοδωράκης πρέπει να «θυσιαστεί»

«Τρικυμία» στο Ποτάμι – Τι είναι ο Θεοδωράκης για να θυσιαστεί, Ιφιγένεια;

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa