Κοινωνία

Τι δείχνει το βίντεο-ντοκουμέντο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της ΕΛ.ΑΣ είδαν στο βίντεο τον 20χρονο και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ακούγονται τόσο ο Βαγγέλης όσο και οι υπόλοιποι αρχικά να γελάνε, αλλά στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Η αστυνομία θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρει καταθέσεις ενώ αναζητείται και αυτός που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στο γραφείο του, ο ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, αποκάλυψε ότι παρακολουθώντας την υπόθεση από την πρώτη κιόλας ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του Βαγγέλη, συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση με απρόοπτη κατάληξη.

Ωστόσο, παρά τις συχνές ερωτήσεις που δέχτηκε διαδοχικά από τους δημοσιογράφους, δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο του βίντεο ούτε άφησε να εννοηθεί εάν τα στοιχεία όπου κατέθεσε στην αστυνομία «καίνε» τους συμφοιτητές του Βαγγέλη. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ευελπιστεί οι Αρχές να μπορέσουν με την συμβολή του να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

 

 

 

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER