Ζώδια

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή

Ζώδια

Κριός Η επαγγελματική σας επιτυχία είναι θέμα συλλογικής προσπάθειας, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται. Μην αναλάβετε μόνοι σας περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε να διαχειριστείτε.   Εμπιστευτείτε έναν αδελφικό σας φίλο, ειδικά στον βαθμό που οι συμβουλές του αφορούν τα ερωτικά σας. Ξέρει καλά τι σας λέει (ιδίως αν είναι Αιγόκερως).

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μετά από μία περίοδο οικονομικών δυσκολιών, επιτέλους είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, απαλλαγμένοι από τη μιζέρια που κάποιοι προσπάθησαν να σας φορέσουν με το ζόρι.   Ο Δίας σας χαρίζει τη δυναμική που είχατε ανάγκη, για να διεκπεραιώσετε οριστικά μία επαγγελματική εκκρεμότητα. Μην υποχωρήσετε μπροστά στο πρώτο εμπόδιο – παίξτε το περισσότερο δύσκολοι.

Δίδυμος Τα σημάδια ενός πρόσφατου ερωτικού ειδυλλίου δεν είναι ενθαρρυντικά, γι’ αυτό καλύτερα να μην επενδύσετε πολλά σ’ αυτό, από συναισθηματικής άποψης. Αντιμετωπίστε την αισθηματική σας ζωή ρεαλιστικά, αλλά πάντα με υψηλές προσδοκίες.   Οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι μπορούν να αποδειχθούν είτε χρήσιμοι φίλοι είτε θανάσιμοι εχθροί. Προσέξτε πώς τους αντιμετωπίζετε.

Καρκίνος Μην αφήσετε τις υπερβολικές αντιδράσεις και τον εκνευρισμό ενός ατόμου του στενού σας κύκλου, να σας επηρεάσουν. Οι άνθρωποι που γαβγίζουν έντονα, σπανίως δαγκώνουν, και το ξέρετε πλέον καλά.   Δοκιμάστε την τύχη σας σε ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό βήμα. Η πλανητική συγκυρία ευνοεί τις κινήσεις που ξεφεύγουν από την πεπατημένη.

Λέων Μόνο εσείς ξέρετε κατά πόσο μπορείτε να αντέξετε το ενδεχόμενο μίας ερωτικής απόρριψης, επομένως το ένστικτό σας είναι που θα πρέπει να εμπιστευτείτε τώρα. Οι δυνάμεις σας πάντως, δεν πρόκειται να σας προδώσουν.   Η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί για τη λύση ενός τεχνικού προβλήματος στον τομέα της δουλειάς. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας.

Παρθένος Ο ανταγωνισμός είναι έντονος σε όλα τα επίπεδα σήμερα, αλλά όλα δείχνουν πως έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε χωρίς πρόβλημα στις διάφορες προκλήσεις που σας παρουσιάζονται. Ποντάρετε στις κοινωνικές σας γνωριμίες.   Άνοδος στα οικονομικά σας – που σας επιτρέπει να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να προχωρήσετε παρακάτω ήρεμοι και ανακουφισμένοι.

Ζυγός Μην παραμελήσετε μία υποχρέωση από την οποία εξαρτάται το συμφέρον περισσότερων ατόμων. Η αξιοπιστία σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας επιτυχία, αυτό το διάστημα.   Η Αφροδίτη σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά σε έναν ερωτικό στόχο που πάντα κοιτούσατε με φόβο. Κάντε τη μεγάλη κίνηση και θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός Αρκετά βοηθήσατε τον έναν και τον άλλο, επειδή τάχα είχαν την ανάγκη σας. Καιρός να βοηθήσετε τον εαυτό σας, προσφέροντάς του ό, τι στερήθηκε το τελευταίο διάστημα (κυρίως σε υλικό επίπεδο).   Μην εμποδίζετε την ερωτική πολιορκία, είτε γίνεται από εσάς είτε προς εσάς. Την έχετε περισσότερο ανάγκη απ’ ό, τι πιστεύετε.

Τοξότης Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας τώρα, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε το συμφέρον σας (πάντα με διακριτικό τρόπο). Μην αφήσετε κανέναν να διεκδικήσει αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει.   Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας, ειδικά αν συντρέχει λόγος υγείας. Από την στήριξη που θα παράσχετε, θα εξαρτηθούν πολλά.

Αιγόκερως Μην αφήσετε μια διένεξη να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε σας και την ερωτική σας ευτυχία. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και κάντε το πρώτο βήμα για να λυθεί ένα χαζό πρόβλημα (ακόμη κι αν αυτό δεν οφείλεται σε σας).   Θετικές οι εξελίξεις σε ένα τεχνικό/γραφειοκρατικό θέμα που σας απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες έντονα.

Υδροχόος Το άγχος και η νευρικότητα των τελευταίων ημερών, αρχίζουν τώρα να καταλαγιάζουν. Μην προβείτε σε μεγαλεπήβολες κινήσεις προτού βεβαιωθείτε πως έχετε ανακτήσει πλήρως την ψυχραιμία σας.   Ο Κρόνος φέρνει ρήξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, αλλά από την άλλη, υπερασπιστείτε με σθένος το συμφέρον σας.

Ιχθύς Κάποια λόγια λέγονται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη – επομένως μην παρεξηγείτε αυτούς που τα εκστομίζουν πάνω στα νεύρα τους. Σήμερα αυτό που θα πρέπει να διερευνήσετε, είναι οι προθέσεις και όχι τόσο οι πράξεις.   Προσεγγίστε όσο ακόμα προλαβαίνετε έναν Υδροχόο που σας τραβάει το ενδιαφέρον. Δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμα στο πεδίο βολής σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa