Ζώδια

Τι μας περιμένει αυτή την Τρίτη; Η απάντηση στις αστρολογικές προβλέψεις της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Σήμερα θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους που σας αγαπάνε και έχετε να μοιραστείτε με αυτούς όμορφες και ανέμελες στιγμές. Στα επαγγελματικά να περιμένετε κάποια καλή πρόταση, ίσως κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε, ότι οι αξίες δεν χάνονται.

Ταύρος Μία νέα γνωριμία για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση νέου συντρόφου, αλλά και να μην το επιδιώξετε πολύ πιθανόν να βρείτε έναν άνθρωπο που θα πληρεί αυτό που ποθείτε. Οι αγορές που θα θελήσετε να κάνετε σήμερα ίσως να είναι λίγο παρορμητικές και να μην υπολογίσετε σωστά το κόστος.

Δίδυμοι Ένα κοινωνικό γεγονός θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη χαρά. Μία μετακίνηση που θα πραγματοποιήσετε σήμερα ή αύριο θα σας βοηθήσει αρκετά στο να βρείτε την προσωπική σας γαλήνη. Μην αφήσετε σήμερα μία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η μέρα αυτή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο κάποιο θέμα.

Καρκίνος Σκέφτεστε ένα ταξίδι με πολύ έντονο τρόπο και βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο μεγάλων αλλαγών στην ζωή σας. Μην αφήσετε σήμερα να πάει χαμένη μία ευκαιρία, ή μια σκέψη που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Όσοι περιμένετε μια απάντηση για κάτι σημαντικό, σήμερα τα νέα θα είναι πολύ όμορφα και αισιόδοξα.

Λέων Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα που θα καταλήξουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Βρίσκεστε σε μία σημαντική περίοδο που θα σας δώσει πολλές εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο. Θα προσέξετε όμως να κάνετε σωστές επιλογές, ώστε να μην χάσετε από κακή εκτίμηση κάτι αξιόλογο. Φροντίστε σήμερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Παρθένος Τα προσωπικά σας πάνε πολύ καλά και αν κάτι σας σταματά, είναι γιατί παλιές καταστάσεις σας φρενάρουν στο να δοθείτε ολοκληρωτικά σε ότι νοιώθετε δικό σας. Σήμερα ανοίξτε τα φτερά σας στον επαγγελματικό σας τομέα και δείτε με αισιοδοξία το αύριο.

Ζυγός Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ανοδική περίοδο. Θα βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Η μέρα αυτή έχει μια υπέροχη εξέλιξη σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα υγείας. Αν για κάποιους λόγους βρεθείτε σε χώρους νοσηλευτικούς, όλα θα πάρουν μια καλή εξέλιξη.

Σκορπιός Μία πολύ καλή μέρα για επαφές με αγαπημένα σας άτομα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Αν θελήσετε σήμερα να συναντήσετε φίλους, θα νιώσετε σίγουρα πολύ καλά και ισορροπημένα κοντά τους. Το οικογενειακό περιβάλλον σας δίνει την στήριξη που θέλετε σε κάθε τομέα.

Τοξότης Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας δώσουν σημαντικούς πόντους ώστε να αναδειχθείτε και να λάμψετε μέσα στο δικό σας κοινωνικό περιβάλλον. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας γίνει για επαγγελματικά θέματα. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που είναι μακριά σας, πολύ πιθανόν μάθετε κάτι σημαντικό.

Αιγόκερως Η μέρα αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη σε ότι αφορά θέματα και ειδήσεις που έρχονται από μακριά. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, αυτό θα σας αποφέρει πολύ επιτυχία και θα σας δώσει κάθε δύναμη για μία νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Θέματα υγείας καλό είναι να τα φροντίσετε.

Υδροχόος Πολύ πιθανόν να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά που θα είναι πάρα πολύ σημαντική για το επόμενο διάστημα. Ένα προσωπικό θέμα θα βρεθεί και πάλι μέσα στους προβληματισμούς σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την ημέρα χωρίς να υπάρχει κανένας σημαντικός λόγος.

Ιχθύς Πολύ πιθανόν σήμερα να αποφασίσετε για την εξέλιξη ή όχι μιας προσωπικής σας επιλογής. Η μέρα αυτή θα σας δείξει πόσο σωστά ή λάθος έχετε πράξει το τελευταίο διάστημα σε μία σχέση σας. Αν υπάρχει περίπτωση να βρείτε γαλήνη μέσα από την σχέση σας, θα πρέπει να πάρετε κάποια σημάδια σήμερα από το σύμπαν.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa