Παρασκηνιακά

Τι σχέση έχει δηλαδή η Μάρα Ζαχαρέα με τη Σία Κοσιώνη, κ. Θεοδωράκη;

Είναι λογικό να σε κυριεύει το άγχος όταν γνωρίζεις ότι σε παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές. Και το λάθος θα κάνεις, και πρόσωπα θα μπερδέψεις και τα χαρτιά σου θα χάσεις. Τέτοιες στιγμές αμηχανίας υπήρξαν αρκετές στο χθεσινό ντιμπέιτ και πρωταγωνίστρια σε δύο τουλάχιστον από αυτά, ήτα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Το πρώτο από τα δύο περιστατικά συνέβη, όταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε ερώτηση της προς τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τις απολύσεις στο δημόσιο, με τον επικεφαλής του Ποταμιού να την αποκαλεί κ. Ζαχαρέα. Η Σία Κοσιώνη τον διόρθωσε, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να αντιλαμβάνεται άμεσα το λάθος του και απάντησε στο ερώτημα.


Η δεύτερη στιγμή προέκυψε στη διάρκεια ερώτηση της στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με τη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ψάχνει τα χαρτιά της προσπαθώντας να μην γίνει αντιληπτή η αγωνία.

Όσο όμως ο χρόνος περνούσε και η Σία Κοσιώνη δεν έβρισκε τα χαρτιά της και άρχισε να χαμογελά αμήχανα, όπου εξήγησε πως έχασε τα χαρτιά της και να μην ξεκινήσει να μετρά το χρονόμετρο.

Ο συντονιστής της τηλεμαχίας την ενημέρωσε ότι δεν κρατάει χρόνο και αφού βρήκε τα χαρτιά της έθεσε κανονικά την ερώτησή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa