Κοινωνία

Τι συμβαίνει με τον…Μητσάρα;

Μητσάρας

Ένα απίστευτο θρίλερ με τον θρυλικό «Μητσάρα» των ελληνικών γηπέδων βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν πέθανε ή αν έχει εξαφανιστεί.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο «Μητσάρας», ή αλλιώς Δημήτρης Γαλάνης είχε φύγει από την ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ωστόσο για τα μέλη της οικογένειας του θεωρείται αγνοούμενος.

Το βράδυ της Παρασκευής ασχολήθηκε με την υπόθεση η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, όπου και εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη του «Μητσάρα», που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται εν ζωή.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία στα γήπεδα, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο στο δημαρχείο της Καλλιθέας τα βράδια. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa