Κοινωνία

Τι συμβαίνει με τον…Μητσάρα;

Μητσάρας

Ένα απίστευτο θρίλερ με τον θρυλικό «Μητσάρα» των ελληνικών γηπέδων βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν πέθανε ή αν έχει εξαφανιστεί.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο «Μητσάρας», ή αλλιώς Δημήτρης Γαλάνης είχε φύγει από την ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ωστόσο για τα μέλη της οικογένειας του θεωρείται αγνοούμενος.

Το βράδυ της Παρασκευής ασχολήθηκε με την υπόθεση η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, όπου και εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη του «Μητσάρα», που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται εν ζωή.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία στα γήπεδα, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο στο δημαρχείο της Καλλιθέας τα βράδια. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa