Πολιτική

Το μήνυμα Τσίπρα σε Βενιζέλο (VIDEO)

Η αναφορά του πρωθυπουργού στην ομιλία του στη Βουλή για τα πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα, μόνο τυχαία δεν φάνηκε να ήταν. Αποτέλεσε προφανώς, ξεκάθαρο υπονοούμενο προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, αφού για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούνταν ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο που κοστίζει περισσότερο από 700.000 ευρώ!

Συγκεκριμένο ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Άμεσα αποσυμφρορούμε την δημόσια διοίκηση από τις στρατιές συμβούλων και μετακλητών υπαλλήλων των υπουργών. Καταργούμε σπατάλες προκλητικές. Μειώνουμε σχεδόν κατά το ήμισυ τον στόλο των 700 περίπου αυτοκινήτων στα υπουργεία. Δίνουμε εντολή να πουληθούν κυβερνητικά αυτοκίνητα που κοστίζουν προκλητικά ποσά άνω των 700.000 ευρώ, την στιγμή που ο μέσος Έλληνας πολίτης υποφέρει». Είναι χαρακτηριστικό ότι η δήλωση που έγινε αποδεκτή με χειροκροτήματα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι θα προτείνει την κατάργηση το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου, «διότι δεν πιστεύω ότι οι βουλευτές μας στερούνται της οικονομικής δυνατότητας να μετακινούνται με τα δικά τους έξοδα».

Πηγή φωτoγραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa