Τράπεζες

To νέο portal της Εθνικής τράπεζας

εθνική τράπεζα

Η Cognity ανακοίνωσε την επιτυχημένη υλοποίηση του νέου Portal της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο είναι σε παραγωγική λειτουργία από τις αρχές Δεκεμβρίου 2012.

Στα πλαίσια της υλοποίησης αυτής η Cognity ανέπτυξε ένα σύγχρονο, διαδραστικό Portal, το οποίο μπορεί να εξελίσσεται με ταχύτητα και ευελιξία, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί τις προδιαγραφές ασφαλείας που υποδεικνύουν τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα.

Η Cognity πέτυχε να υλοποιήσει ένα Portal που λειτουργεί αποδοτικά σε όλους τους σύγχρονους browsers, smartphones και tablets και παρουσιάζει με ενιαίο τρόπο και σωστό branding το πλούσιο περιεχόμενο της Τράπεζας. Το νέο Portal διευκολύνει σημαντικά το χρήστη να πλοηγηθεί και να αναζητήσει τις πληροφορίες που επιθυμεί, αξιοποιώντας ένα εύχρηστο σχεδιασμό μαζί με εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης.

Το νέο Portal υλοποιήθηκε από την Cognity, σε στενή συνεργασία με τα εμπλεκόμενα τμήματα της Τράπεζας, και βασίζεται σε μια εξελιγμένη υποδομή IBM Websphere Portal και Content Management, που εγκαταστάθηκε και παραμετροποιήθηκε από την Cognity.

Στην υλοποίηση του Portal η Cognity αξιοποίησε σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, friendly URLs, click to chat/call, παρουσίαση αρχείων ήχου/εικόνας/βίντεο και άλλα. Παράλληλα, το νέο Portal δίνει τη δυνατότητα στην Τράπεζα να διαχειριστεί με δυναμικό, ευέλικτο και εύχρηστο τρόπο το περιεχόμενο του Portal, να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την επισκεψιμότητα των σελίδων και την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου.

Όπως δήλωσε η κυρία Νέλλη Τζάκου, Γενική Διευθύντρια Λειτουργιών, Οργάνωσης και Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου της Εθνικής: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το νέο Portal, το οποίο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κανάλι για την καθημερινή επικοινωνία της Τράπεζας με τους πελάτες της, με διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Cognity, η οποία υλοποίησε το έργο με επαγγελματισμό και αφοσίωση.»

Όπως δήλωσε ο κύριος Θεόδωρος Σαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cognity: «Η Cognity υλοποίησε με επιτυχία το νέο Portal της Εθνικής Τράπεζας, ένα σύνθετο και απαιτητικό έργο. Αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά Τραπεζικά portals και θεωρούμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την Τράπεζα να προσεγγίσει και να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα τους πελάτες της».

Το νέο Portal της Εθνικής Τράπεζας που υλοποιήθηκε από την Cognity είναι δίγλωσσο, εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του και εντάχθηκε άμεσα και αρμονικά στο περιβάλλον, τις εσωτερικές διαδικασίες διαχείρισης των Πληροφοριακών συστημάτων και της Ποιότητας που διαθέτει η Τράπεζα.

Πηγή: http://www.toxrima.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa