Κοινωνία

Το παγιδευμένο δέμα θα τίναζε όλη την πολυκατοικία στον αέρα

Αποφασισμένοι να τινάξουν ένα κτίριο στον αέρα και να θρηνήσουμε αμέτρητα θύματα ήταν οι δράστες που έστειλαν το δέμα στην πρόεδρο των Εφετών στην περιοχή του Χολαργού. Αυτό προκύπτει από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής που ανέλαβαν την υπόθεση και διαπίστωσαν πως οι τρεις ναυτικές φωτοβολίδες είχαν στο εσωτερικό τους μασούρια δυναμίτιδας, που θα προκαλούσαν μία άνευ προηγούμενου έκρηξη.

Η έκρηξη αυτή όχι μόνο θα σκότωνε την δικαστική λειτουργό, αλλά θα ισοπέδωνε και το κτίριο και προφανώς θα είχε κι άλλα θύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις φωτοβολίδες ήταν εντός ενός σκαμμένου βιβλίου, στο οποίο υπήρχαν ξυραφάκια και βίδες, κάτι που δείχνει πως οι δράστες ήθελαν οπωσδήποτε θύματα.

Το θέμα έφτασε στο σπίτι της προέδρου Εφετών στο Χολαργό, αλλά η ίδια από την πρώτη στιγμή ευτυχώς δεν το άνοιξε καθώς το θεώρησε ύποπτο. Αυτό έγινε γιατί η έμπειρη δικαστικός είχε εκπαιδευτεί από την Αντιτρομοκρατική έτσι ώστε να ξέρει τι πρέπει να κάνει σε περιπτώσεις παγιδευμένων δεμάτων.

Η δικαστική λειτουργός ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών που ουσιαστικά παρέπεμψε τη Χρυσή Αυγή σε δίκη, αλλά είχε ασχοληθεί περιφερειακά με υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως η αποφυλάκιση συγγενών των κρατουμένων για τους Πυρήνες της Φωτιάς, αλλά και υποθέσεις της λεγόμενης Greek Mafia.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δέμα στη δικαστική λειτουργό είχε μέσα ξυραφάκια και βίδες. Αυτό παραπέμπει στην επίθεση που σκόπευαν να κάνουν οι Πυρήνες της Φωτιάς στο αστυνομικό τμήμα στην Ιτέα με τη συμμετοχή του τρομοκράτη, Χριστόδουλου Ξηρού.

Διαβάστε επίσης:

Βλέπουν… Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από το τρόμο – δέμα στην Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ)

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa