Πολιτική

Το προσφυγικό στο επίκεντρο της συνάντησης Παυλόπουλου – Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Παυλόπουλος

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με επίκεντρο της συζήτησης τους το προσφυγικό.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού«Πρέπει να πάψουμε να ζούμε με δύο εικόνες, η μία είναι η εικόνα των παιδιών που πνίγονται στο Αιγαίο και η άλλη είναι ο φόβος να εγκλωβιστούν στη χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τραγικά λάθη, εμείς θέλουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις.Και επειδή ξέρω και το ενδιαφέρον σας για το συγκεκριμένο θέμα και την επιρροή σας και στους ευρωπαϊκούς κύκλους ήρθα να σας πω την πρότασή μας, μια πρόταση δέκα σημείωνΕμείς είμαστε διατεθειμένοι να υποστείλουμε τη σημαία της κριτικής αν και η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δουλέψουμε όλοι μαζί για να λύσουμε αυτό μεγάλο πρόβλημα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι: «Είναι γνωστό ότι πάνω από την ΕΕ και κατ’ επέκταση πάνω από τον τόπο μας πλανώνται δύο εξαιρετικά επικίνδυνα πολιτικά βαρομετρικά χαμηλά, το οικονομικό και το προσφυγικό. Και τα δύο αυτά θέματα είναι υπαρξιακά για την ΕΕ».

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι: «Είναι εξαιρετικά άδικο να υφίσταται η Ελλάδα και ο λαός της – με τόσες θυσίες που έχει κάνει – κριτική, από ορισμένους μεμονωμένους, ευτυχώς, εταίρους. Ευτυχώς, και πάλι, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αντιλαμβάνονται την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού Λαού, το τονίζω».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa