Κόσμος

Το πρώτο ξενοδοχείο των Χόμπιτ

Χόμπιτ Ξενοδοχείο

Πρωτότυπο και εντυπωσιακό είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Χόμπιτ που βρίσκεται στο Woodlyn Park στο Waiton της  Νέας Ζηλανδίας.

Ένα μοναδικό θέαμα  έχει την δυνατότητα να απολαύσει κάποιος στον μαγικό κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και των «Χόμπιτ»

Ομολογουμένως ένα από τα πιο περίεργα  ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν ως Χόμπιτ καθώς όλες οι  εγκαταστάσεις παραπέμπουν σε κάτι διαφορετικό.

Αν είστε θαυμαστές του Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν, συγγραφέα της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ», αξίζει τον κόπο να ταξιδέψετε.

Το συγκρότημα αυτό βρίσκεται σε ένα πάρκο , όπου παντού κυριαρχεί το πράσινο ενώ τα δωμάτια θυμίζουν τα σπιτάκια που έμεναν τα Χόμπιτ γεγονός που σε μεταφέρει σε ένα άλλο κλίμα και τοπίο.

Η ταινία του Peter Jackson στην οποία τα πρωτοείδαμε «έσπασε» τα ταμεία, , αλλά και η νέα τριλογία που παρουσιάζει αποκλειστικά τα Χόμπιτ , έχουν καταφέρει να το αναδείξουν  σε ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα, προορισμό στον οποίο αποφασίζουν από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν.

Σε  σπιτάκια με κυκλικά παράθυρα και πόρτες έχουν την δυνατότητα να μείνουν οι επισκέπτες , μέχρι και 10 άτομα στο καθένα.

Επίσης διαθέτει μπαρ και εστιατόριο, τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, ενώ τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα.

Για όσους επιθυμούν κάτι πιο ασυνήθιστο , μπορούν να διανυκτερεύσουν είτε σε  ένα τρένο του 1950, είτε σε ένα αεροπλάνο  Bristol Freighter που χρησιμοποιήθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά και  σε ένα φορτηγό πλοίο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εμπειρία αυτή θα σας  κοστίσει 140  δολάρια ανά  διανυκτέρευση.

 

 

hobbit

hobit

hobbit bar

Χόμπιτ Ξενοδοχείο

 

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa