Το στέκι του Ζα-BET-α.

Καλημέρα σε όλους

Τριήμερο  φωτιά με ευρωπαϊκούς αγώνες champion league και Europa .

Αρχικά σήμερα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ .  Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων με επιθετικές αρετές . Με την πρώτη ματιά η Μαντσεστερ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Ο άσσος αρκετά μικρός οπότε αξίζει το gg και over σε αυτήν την αναμέτρηση μίας και η Γκλάνταμπαχ νομίζω ότι μπορεί να σκοράρει.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΝΑΠΟΛΙ.  Οι Ουκρανοί  για άλλη μια φορά βρίσκονται στην μεγάλη διοργάνωση  και θέλουν ένα καλό ξεκίνημα. Δυνατή ομάδα και κυρίως στην έδρα της παίζει με πάθος. Αντιμετωπίζει όμως την ΝΑΠΟΛΙ που γενικά με τα τελευταία αποτελέσματα  σκοράρει με άνεση και είναι σε φόρμα, νομίζω ότι θα φύγει με την νίκη. Η απόδοση αρκετά καλή και αξίζει το ρίσκο.

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Από την μια μεριά οι Ολλανδοί που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, από την άλλη οι Ισπανική ομάδα δείχνει μουδιασμένη στο ξεκίνημα του Ισπανικού πρωταθλήματος .  Νομίζω ότι η ισοπαλία έχει τύχη σε αυτήν την αναμέτρηση, καθώς η Ατλέτικο με την εμπειρία της μπορεί να φύγει με τον βαθμό.

Από τα παιχνίδια της Τετάρτης δύο παιχνίδια κρατάω. Στην αναμέτρηση ΜΠΡΙΖ- ΛΕΣΤΕΡ  και ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΟΝΑΚΟ. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία και στα δύο παιχνίδια. Η ΜΠΡΙΖ και η ΛΕΣΤΕΡ (πρωτάρα στο θεσμό) στα πρώτα τους παιχνίδια δείχνουν πρόβλημα στο σκοράρισμα , αμφότερες θα προσπαθήσουν να μην φάνε γκολ και να μην χάσουν. Στο άλλο παιχνίδι πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια τόσο η ΤΟΤΕΝΑΜ όσο και η ΜΟΝΑΚΟ είναι ομάδες με καλούς παίχτες και  ικανές για το καλύτερο. Σαν πρώτο παιχνίδι θα κοιτάξουν να μην χάσουν, μίας και ο βαθμός είναι κάτι.

Δύσκολα παιχνίδια και γενικά προβλέψεις που θέλουν και τύχη. Πρώτα ο θεός ξανά την Πέμπτη μαζί  με ενδιαφέροντα παιχνίδια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ        gg+over       1,83

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΝΑΠΟΛΙ                 2      2,35

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ             X     3,4

ΜΠΡΙΖ- ΛΕΣΤΕΡ                          X     3,3

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΟΝΑΚΟ         X       3,75

Σύστημα   3-4-5 με 10 μονάδες η κάθε τριάδα (100 μονάδες), 5 μονάδες η κάθε τετράδα (25 μονάδες και 3 μονάδες η πεντάδα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 1000
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   0  ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ BET 128 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ     1593,25 ΜΟΝΑΔΕΣ