Κοινωνία

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση 79χρονου (ΦΩΤΟ)

Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση του 79χρονου Εμμανουήλ Πουλάκη, που αναζητείτο απο τους οικείους του απο τις αρχές Μαρτίου και για τον οποίο είχε εκδοθεί “Silver Alert” απο τις 4 Μαρτίου.

Η σορός του εντοπίστηκε απο περαστικό μέσα σε ένα ρέμα στην περιοχή του Μανωλιόπουλου και οι συγγενείς αναγνώρισαν τα ρούχα και το ρολόι του, καθώς η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, αφού εκτιμάται πως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει απο την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Πάντως, απο τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο πως ο θάνατός του επήλθε απο παθολογικά αίτια, ίσως και λόγω της πτώσης του στο ρέμα.

Ήδη, απο το Silver Alert εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Η περιπέτεια του Εμμανουήλ Πουλάκη δεν είχε αίσιο τέλος… Ο Εμμανουήλ Πουλάκης, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 04/03/2014 από τα Χανιά Κρήτης, βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 04/03/2014 από την οικία του στα Χανιά. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 13/10/2014 ενεργοποίησε το SILVERALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/03/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του ηλικιωμένου. Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε από περαστικό στη αγροτική περιοχή Μανωλιόπουλο”.

Η κηδεία του άτυχου 79χρονου θα γίνει σήμερα στις 3 μμ στο νεκροταφείο Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Silver Alert

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa