Κόσμος

Τρόμος στον Καναδά – Η αστυνομία εξόντωσε επίδοξο μακελάρη!

Η αστυνομία στον Καναδά σκότωσε έναν ύποπτο για τρομοκρατική δράση αξιοποιώντας αξιόπιστες πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση.

Ο ύποπτος σκοτώθηκε στη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής, σε μία μικρή πόλη στο Οντάριο, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια CTV News και CBC News.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας τονίζεται ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε κι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

«Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικές αρχές έλαβαν πληροφορίες για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση. Ένας ύποπτος συνελήφθη κι ελήφθησαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια»,ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στόχος της επίθεσης θα ήταν η πρόκληση μαζικών απωλειών, σε ανθρώπινες ζωές, καθώς ο ύποπτος σχεδίαζε ν’ ανατινάξει εκρηκτικά σε δημόσιο χώρο, μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα καναδικά Μέσα νεκρός είναι ο Aaron Driver, 23 ετών, ο οποίος σκοτώθηκε έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του στο Strathroy του Οντάριο μία κοινότητα περίπου 225 χιλιόμετρα δυτικά του Τορόντο. Ο ύποπτος ήταν γνωστός στις καναδικές μυστικές υπηρεσίες και την αστυνομία για την υποστήριξή του στο Ισλαμικό Κράτος.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa