Πολιτική

Τσίπρας: Ο Χαϊκάλης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων

Αλέξης Τσίπρας

Εκτενή αναφορά στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας  από την Κοζάνη, όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο των περιφερειακών συνδιασκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και τις καταγγελίες για εκβιασμούς, δωροδοκία και άλλα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «ο Παύλος Χαϊκάλης έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα», ανεξάρτητα με την έκβαση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή με πρωτοβουλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στην επικείμενη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας πως «όσοι νόμιζαν πως οι βουλευτές δεν θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους έκαναν τεράστιο λάθος. Όσοι νόμιζαν ότι η αξιοπρέπεια έχει κοστολογηθεί και αγοράζεται, έκαναν τεράστιο λάθος. Οι βουλευτές, όσες μεθοδεύσεις και αν υπάρξουν, θα πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσουμε γενικεύσεις, δε το κάναμε ποτέ, οι οποίες αδικούν τους βουλευτές».

Επιπλέον, ήταν αρκετά επικριτικός με εκείνους, που όπως είπε, προσπαθούν να υπαγορεύσουν ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΎΡΙΖΑ, ενώ την ίδια στιγμή, προσπαθούν να τον απομονώσουν απο τους συμμάχους του. Τέλος, ο κ. Τσίπρας, τόνισε πως «οι εκλογές στις αρχές του νέου χρόνου θα είναι ανάσα ζωής» σημειώνοντας παράλληλα, ότι θα αποτελέσουν λύτρωση για έναν λαό «τσαλαπατημένο» από την τρόικα.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa