Πολιτική

Βενιζέλος: Παράταση ενός μήνα για την πρώτη δόση στον ΈΝΦΙΑ

Ευάγγελος Βενιζέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος πως θα δοθεί παράταση ενός μήνα για τον ΈΝΦΙΑ. Οι πολλές αντιδράσεις και το «αλαλούμ» οδηγούν τον υπουργός Εξωτερικών σε αυτή την παράταση.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: 

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται κατά  ένα μήνα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, ώστε να διορθωθούν λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη πρόταση είχε διατυπώσει εδώ και ημέρες  το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος  ανακοίνωσε επίσης ότι στις 25 Αυγούστου θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει συσταθεί με πρότασή του και στο οποίο μετέχουν όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και οι παραγωγικοί φορείς με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών που  μειώνουν την ανεργία, δημιουργούν νέες και  διασφαλίζουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας καθώς προφανώς δεν αρκούν τα  μέτρα προσωρινής απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.

Με την ευκαιρία ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του  γιατί χθες η κυβέρνηση επισημοποίησε  τη συνέχιση των μέτρων στήριξης των ανέργων που είχαν  ξεκινήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο με κορμό τον ΟΑΕΔ και αφετηρία  τις προτάσεις που είχε εισηγηθεί η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa