Πολιτική

Βενιζέλος σε Καμμένο: Αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη ήταν η συζήτηση στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, αφού ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.
Ο κ. Καμμένος υπαινίχθηκε ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών επικρίνοντας την μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά έναντι ενός ευρώ. Ακόμη αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου επιχειρώντας να διασυνδέσει τις δύο υποθέσεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας για τον Λιβανέζο επιχειρηματία, είπε πως τον κ. Σαφά «μας τον έφερε ο Βενιζέλος ως γαμπρό» και άφησε υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου έχουν μετοχές στην Μαρφίν.

Η φράση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος μετά την επίθεση στον κ. Καμμένο ζήτησε από το προεδρείο τον λόγο.

«Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα 4 συγγνώμη», είπε οργισμένος ο κ.Βενιζέλος ο οποίος καθόταν στα βουλευτικά έδρανα.

Ο κ. Καμμένος συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ενώ ακολούθησε ένταση καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ. Βενιζέλο.

Ο κ. Βενιζέλος επέμεινε να ζητά τον λόγο προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Όρθιος ο κ. Γιώργος Πάντζας που καθόταν στα μπροστινά έδρανα φώναζε προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «κάτσε κάτω ρε», ενώ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος φώναζε «η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa