Πολιτική

Βορίδης: Δεν ψηφίζουμε μέτρα με δημοσιονομικό κόστος

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα με δημοσιονομικό κόστος τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Μάλιστα διευκρινίζει πως αν παραστεί ανάγκη για λήψη τέτοιου είδους μέτρων θα οφείλεται σε αβλεψίες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δημοσιονομικό κενό δεν αντιμετωπίζεται με ευχές. Αντιμετωπίζεται με δημοσιονομικά μέτρα, και τα δημοσιονομικά μέτρα για να υπάρξουν δεν μπορείς να αποφύγεις τη Βουλή. Όπως έκανε με την παράταση, την οποία δεν τολμάει να τη φέρει. Εδώ δεν τολμάνε να φέρουν κάτι, το οποίο δεν έχει τίποτα μέσα, από πλευράς μέτρων», σχολίασε ο κ. Βορίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Στην πραγματικότητα, αυτή η περίφημη διαπραγμάτευση έχει επιβληθεί λόγω της αδυναμίας του χειρισμού και του στρατηγικού εγκλωβισμού της κυβέρνησης. Αυτό κάθε μέρα επιφέρει δημοσιονομικό κόστος, και θα έρθουμε εμείς πάνω σε αυτό το δημοσιονομικό κόστος να το χειροκροτήσουμε και να το ψηφίσουμε;», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

«Εμείς τσακωθήκαμε με την τρόικα γιατί μας έλεγε 2,5 δισ. και δεν το δεχόμασταν – και λέγαμε 800 εκατομμύρια. Θα μας φέρουν τώρα 5 δισ. δημοσιονομικό κενό, εξαιτίας των αβλεψιών τους και του τρόπου με τον οποίο συζητούν, και θα έρθουμε εμείς να τους πούμε “δεν πειράζει, καλά κάνετε”;», ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa