Πολιτική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πάει να αυτοκτονήσει καλύτερα;

Με απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, όπου έκανε λόγο για «φαντασιώσεις» και αμφισβήτησε όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!» δήλωσε στο Βήμα FM 99,5.

Υποστήριξε επίσης πως όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του Γιάννη Πανούση «το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

Ο ίδιος δήλωσε πως ενώ ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε στον Ρουμπάτη «να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι».

Μάλιστα δήλωσε πως ο κ. Πανούσης πήγε στον πρωθυπουργό και πως έχει υποψίες για παρακολουθήσεις, «τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!». Υπενθύμισε μάλιστα ότι το 1984 η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, με πρωτοσέλιδο της κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες – ένας εξ αυτών ήταν και ο Ν Μανιός – ότι είναι η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. «Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa