Ζώδια

Βροχερή Παρασκευή και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η μέρα αυτή δεν ενδείκνυται για να μεταφέρετε κάποιες πληροφορίες, με γραπτό ή προφορικό τρόπο. Αν γίνει, θα υπάρξουν προβληματισμοί στη συνέχεια. Έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος   Σήμερα θα πρέπει να δείτε ένα προσωπικό σας θέμα.  Οι συνθήκες θα είναι λίγο δύσκολες όσον αφορά την τοποθέτηση σας, γιατί οι άλλοι αδυνατούν να σας καταλάβουν. Κάποιο θέμα παίρνει το βράδυ θετική τροπή.

Δίδυμοι   Επαγγελματικά θέματα θα σας φέρουν μια αναστάτωση σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν λόγια που θα πείτε και θα σας εκθέσουν. Καλό είναι να αφήσετε τις εντάσεις που δεν βοηθούν πουθενά.

Καρκίνος   Μία ψυχολογική αναστάτωση αναμένεται που μπορεί να προέρχεται από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην αφήσετε κανέναν να σας πληγώνει άδικα, εκτός αν είστε και θύμα και θύτης.

Λέων   Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις με το ταίρι σας και με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε τα νεύρα σας και να πείτε κουβέντες που θα πληγώσουν κάποιους.

Παρθένος   Επαγγελματική αναστάτωση με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για σήμερα. Οι δικοί σας άνθρωποι βοηθούν και σας συμπαραστέκονται σε κάθε σας επιλογή. Κάποια πρόταση για δείπνο θα έχει μια ευνοϊκή προοπτική.

Ζυγός   Οικονομικά θέματα θα σας πιέσουν αρκετά σήμερα. Μη βάλετε στο πρόγραμμα της μέρας πολλές υποχρεώσεις, γιατί το πιο πιθανόν είναι να αφήσετε αρκετές από αυτές στη μέση.

Σκορπιός   Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους με έντονο τρόπο. Ιδίως για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, προσοχή σε ό,τι σας θυμώνει.

Τοξότης   Μην αφεθείτε σήμερα σε λάθος συμπεράσματα. Πολύ πιθανόν να βρείτε το χρόνο να λύσετε μία παρεξήγηση με ένα δικό σας άτομο. Οικονομική άνοδος κι ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με υλικά αγαθά.

Αιγόκερως   Το φιλικό σας περιβάλλον μάλλον σήμερα δεν μπορεί να συμμετέχει στη δική σας χαρά. Αν για κάποιους λόγους μοιραστείτε κάποιο προσωπικό σας θέμα σε φιλικό πρόσωπο, θα νιώσετε ζήλια από εκείνο για τη χαρά σας.

Υδροχόος   Επαγγελματικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο, αυτό για σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο.

Ιχθείς   Πολλές κουβέντες που θα σας κουράσουν σήμερα. Βρείτε τρόπο να μην χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Κάποια σχέση σας από το παρελθόν βγαίνει στο προσκήνιο.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER