Πολιτική

Χαραλαμπίδου: Θα άνοιγα το φάκελο με τα «πόθεν έσχες» προεκλογικά, αν ήθελα να εκμεταλλευτώ το θέμα

Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ την υπόθεση, θα μπορούσα να ανοίξω το φάκελο με τα «προβληματικά» πόθεν έσχες προεκλογικά, ανέφερε η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Όπως δήλωσε η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο Βήμα fm: «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω δει τα πόθεν έσχες αυτών των ανθρώπων. Δεν θέλησα επειδή ήμασταν σε προεκλογική περίοδο να ανοίξω το φάκελο και δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι τυπικό ή ουσιαστικότερο. Αυτό που εγώ έχω εντοπίσει είναι ότι πρέπει σε αυτά τα πόθεν έσχες να διερευνηθούν. Αν η επιτροπή κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές (σ.σ. οι εξηγήσεις)  θα κλείσουν (σ.σ. οι υποθέσεις)».

Επιπλέον, η κ. Χαραλαμπίδου σημείωσε ότι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής έχει ενημερωθεί από την υπηρεσία για όλες τις εκκρεμότητες, συμπληρώνοντας ότι δική της υποχρέωση είναι όταν συνεδριάσει η επιτροπή, να παραστεί και να κάνει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι «ούτε η Λαϊκή Ενότητα ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έκαναν κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στους συντρόφους που πορευτήκαμε  μαζί τόσα χρόνια» και τόνισε ότι «αν ήθελα πολιτικά να εκμεταλλευτώ όλο αυτό θα το έκανα στην προεκλογική περίοδο».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa