Παράξενα

Συνταξιούχοι πρωταθλητές του…σέξ! (ΦΩΤΟ)

Χωριό

Ακούγοντας τη φράση χωριό συνταξιούχων σίγουρα ο νους σας πάρει σε ένα χωριό όπου η ζωή κυλά ήρεμα και κυρίως χωρίς ακρότητες.

Μαντέψατε λάθος όμως αφού τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι σε ένα μικρό χωριό συνταξιούχων στη Φλόριντα.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail οι συνταξιούχοι που ζουν στο συγκεκριμένο χωριό το μετέτρεψαν σε το οργίων με πρωταγωνίστρια κυρίως μια 68χρονη γυναίκα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα εθεάθει να  κάνει σεξ στη σε δημόσια θέα με άνδρα κατά 19 χρόνια νεότερο της ενώ ήταν τύφλα στο μεθύσι.

Φυσικά για το συγκεκριμένο περιστατικό η γυναίκα κατέληξε στο κρατητήριο αλλά δεν είναι το μόνο περιστατικό για το οποίο έχει απασχολήσει τις αρχές. Τέσσερις μέρες πριν τη σύλληψη της η ίδια 68χρόνη εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα του γκολφ μεθυσμένη ενώ προς τιμήν της τοπικό μπαρ έχει φτιάξει ένα κοκτέιλ που πωλείται προς 3,75 δολάρια.

Κάτοικος της περιοχής τονίζει πως η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ένας προς 10 υπέρ του ασθενούς φύλλου ενώ τονίζει πως όλες οι γυναίκες του χωριού είναι άτακτες.

«Όλες οι γυναίκες δουλεύουν σκληρά για να δείχνουν όμορφες… Γυρίστε την πλάτη σας για ένα λεπτό και κάποιος θα προσπαθήσει να σας κλέψει τον άντρα» εξομολογήθηκε.

Χωριό Χωριό

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa