Πολιτισμός

Χωρίς αύξηση το εισιτήριο του 37ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Έξι μέρες γεμάτες μουσική υπόσχονται οι διοργανωτές σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στο Νεστόριο της Καστοριάς από 18 έως 23 Αυγούστου για το 37ο River Party. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης λαμβάνοντας υπόψη τους την οικονομική κατάσταση της χώρας επέλεξαν να διατηρήσουν την τιμή του εισιτηρίου στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Σε τέσσερις σκηνές, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και δύο καλεσμένοι από το εξωτερικό, ο Gramatik και ο James Arthur, θα προσφέρουν περισσότερη μουσική κι ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερο ξεφάντωμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο Νεστόριο.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 18 Αυγούστου με Φοίβο Δεληβοριά, Gramatik, Ζωντανούς Νεκρούς και Λεωνίδα Μπαλάφα, ενώ την επομένη τη «σκυτάλη» παίρνουν οι: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Μόνικα και Μαρίζα Ρίζου.

Στις 20 Αυγούστου, στη σκηνή θα ανέβουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης και special guests: Θανάσης Αλευράς, Bήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band. Την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, ακολουθούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα.

Το Σάββατο, 22 Αυγούστου, θα πάρουν σειρά οι James Arthur, Maraveyas Ilegal, Γιώργος Ανδρέου, Τάνια Τσανακλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κορίνα Λεγάκη, Ανδριάννα Μπάμπαλη και Rous, ενώ την τελευταία μέρα, το μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει με Γιώργο Μαζωνάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκο Πορτοκάλογλου και Γιάννα Βασιλείου.

Ο χώρος του River Party είναι ένα πάρκο αναψυχής με διάφορες δραστηριότητες δίπλα στο ποτάμι, ενώ υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων: το πενθήμερο που δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στον χώρο και συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις και μουσικές συναυλίες, αλλά και το μονοήμερο για είσοδο στον χώρο μόνο για μία μέρα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa