Περιφέρειες - Δήμοι

«Χτυπάει» την περιφέρεια ο Μπόλαρης

Μάρκος Μπόλαρης

Όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον πρώην υπουργό της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Μάρκο Μπόλαρη να «ερωτοτροπεί» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με την ιδέα να διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μπόλαρης σχεδιάζει να ηγηθεί μιας ανεξάρτητης υποψηφιότητας απέναντι στο «πολιτικό κατεστημένο» που επικρατεί εδώ και χρόνια στην περιοχή. Μάλιστα θα ήθελε να εμφανιστεί σαν εκφραστής ολόκληρου του κεντροαριστερού μπλοκ καθώς μόνο έτσι θα είχε πιθανότητες να δημιουργηθεί «ρεύμα νίκης».

Φυσικά το όλο εγχείρημα, που ήδη βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ξεκινώντας από την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για μια δική του αυτόνομη υποψηφιότητα που θα έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα ως και τις αντίρροπες κινήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν από πρώην «συντρόφους» του κ. Μπόλαρη.

Πάντως ο πρώην υπουργός και οι συνεργάτες του φαίνεται ότι δουλεύουν πολύ εντατικά για την δημιουργία της «ανεξάρτητης κίνησης» οπότε σύντομα θα έχουμε νεότερα και για τις αντιδράσεις από τις υπόλοιπες πλευρές…

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER