Οικονομία

Υπάλληλος του ΥΠΟΙΚ είχε εντοπίσει τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ αλλά τον…αγνόησαν!

Υπουργείο Οικονομικών

Λίγες ώρες μετά την παράταση που έδωσε η κυβέρνηση για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη που έχουν γίνει όσον αφορά τον υπολογισμό του.

Αίσθηση προκαλεί όμως το γεγονός πως υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών είχε εντοπίσει τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ και το μπάχαλο που θα ακολουθούσε, ωστόσο οι αρμόδιοι τον αγνόησαν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», δέκα ημέρες πριν από την ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα Taxisnet, υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών είχε ενημερώσει τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τα λάθη στον υπολογισμό των οικοπέδων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πάντως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ήδη ενημερώσει τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στον υπολογισμό του φόρου και σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών δεν έχουν βρει ακόμα τη σωστή διαδικασία για την επανακκαθάριση του ΕΝΦΙΑ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa