Αυτοκίνητο

Υψηλά καθήκοντα για τον κ. Α. Αραβανή

Τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape αναλαμβάνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς.

του  Kωνσταντίνου Σιούμπουρα

Μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια ο επικεφαλής των εταιρειών Toyota και Lexus στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια κ. Αριστείδης Αραβανής και στα πλαίσια των αλλαγών που αφορούν τις αρμοδιότητες των μελών της διοικητικής ομάδας του ομίλου Inchcape plc, αναλαμβάνει και την θέση του CEO Continental Europe.

Με αφορμή τη διοικητική αναδιάρθρωση του ομίλου ο κ. Stefan Bomhard, Group CEO της Inchcape plc επισήμανε ότι «Μέσα από την εμπειρία και γνώση του κ. Αραβανή είμαστε βέβαιοι πως θα εφαρμοστούν οι καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες αναμφισβήτητα θα οδηγήσουν σε αύξηση μεριδίου, αλλά και σε κορυφαίους δείκτες και υψηλότερα στάνταρντ στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Η Inchcape plc αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ομίλους διανομής αυτοκινήτων στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 26 αγορές, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές.

Οι δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνουν εισαγωγές και διανομή, εμπορία νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ηλεκτρονικό εμπόριο αυτοκινήτων και χρηματοδοτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση αντιπροσώπων και τελικών καταναλωτών, ασφάλιση και leasing.

Στην Ελλάδα, εκτός από την Τoyota Eλλάς, οι υπόλοιπες εταιρείες της Inchcape στοχεύουν στην ικανοποίηση του συνόλου των αυτοκινητιστικών αναγκών (λιανική πώληση αυτοκινήτων στο δίκτυο καταστημάτων «πόλις», μακροχρόνιες μισθώσεις μέσω της Eurolease, ασφάλιση από την British Providence, χρηματοδότηση από τις Tefin/Unitfin και εκτεταμένη εγγύηση μέσω της Inchcape Insurance)

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER