Πολιτική

Ζητά εξηγήσεις απο το ΠΑΣΟΚ η Γεροβασίλη

Γεροβασίλη
Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, προκάλεσε δημοσίευμα  σχετικά με την παιδεία και το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, οι εκπαιδευτικοί που απαρτίζουν το τμήμα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ ήταν θετικοί προς το σχέδιο νόμου, με τα ανώτερα στελέχη όμως να τους… αγνοούν για να κάνουν αντιπολίτευση και να στοχεύσουν τον υπουργό Νίκο Φίλη.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Το σημερινό δημοσίευμα της ΕΦ. ΣΥΝ. που αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για την Παιδεία εγείρει σοβαρά ερωτηματικά. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει άμεσα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.
Ήταν θετικός ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης όπως αναφέρει το δημοσίευμα; Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί «βρέξει- χιονίσει» αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας;
Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις.
Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο. Και εκεί δε θα χωρούν μισόλογα.»
Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa