Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγείται σήμερα ο 19χρονος που φέρεται να ήταν παρών στη συμπλοκή κατά την οποία έχασε τη ζωή του 20χρονος, το βράδυ της 12ης Μαρτίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αρχές και συγκαταλέγεται μεταξύ των ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο αιματηρό περιστατικό. Σε βάρος του, όπως και σε βάρος ακόμη ενός προσώπου που αναζητείται, έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Παράλληλα, αντιμετωπίζει και πλημμεληματικές κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή σε συμμορία, καθώς και κατοχή αντικειμένων ικανών να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.
Ο 19χρονος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η σημερινή διαδικασία αναμένεται να κρίνει την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 20χρονου έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος. Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

