Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών καλλιεργεί και τις αθλητικές σχέσεις με την Αθήνα
Μια όμορφη και χαλαρή στιγμή μακριά από τα φώτα των αγώνων μοιράστηκαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, λίγους μήνες πριν από ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αθλητικά events της χρονιάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας kickboxer, που ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα ρινγκ, συναντήθηκε με την πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σε μια συνάντηση που είχε χαμόγελα, καλή διάθεση και… αγωνιστικό πνεύμα. Οι δυο τους δεν έχασαν την ευκαιρία να υψώσουν συμβολικά τις γροθιές τους, δίνοντας μια «γεύση» από το κλίμα που ήδη χτίζεται γύρω από τη μεγάλη διοργάνωση.
Ο Ζαμπίδης ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα γάντια του σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, με το ενδιαφέρον να είναι ήδη έντονο. Το event «Battle of the Legends», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 Ιουνίου 2026, φέρνει στο προσκήνιο μεγάλα ονόματα του χώρου, ανάμεσά τους και ο θρυλικός Floyd Mayweather Jr..
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ενεργή στήριξη της Γκιλφόιλ στη διοργάνωση, καθώς συμμετέχει και στην προώθησή της, ενισχύοντας το διεθνές της προφίλ.
Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media αποτυπώνει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν την επιστροφή του «Iron Mike» των ελληνικών ρινγκ — μια επιστροφή που ήδη έχει αρχίσει να… ανεβάζει θερμοκρασία.

