Από συνεργείο καθαρισμού έγινε ο εντοπισμός στην οδό Χριστοφόρου Περραιβού – Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ για να εξετάσει το ύποπτο αντικείμενο
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στις Αρχές, μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου σε πάρκο στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αντικείμενο εντοπίστηκε από συνεργείο καθαρισμού σε πάρκο επί της οδού Χριστοφόρου Περραιβού και φέρεται να μοιάζει με χειροβομβίδα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για πραγματική χειροβομβίδα ή για κάποιο άλλο αντικείμενο.
Στο σημείο αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο έλεγχο και να εξακριβώσει τη φύση του ευρήματος.
Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου.

